Truita de pomes del ciri

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya - Arenys de Munt
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Ous de pagès
  • 5 Pomes del ciri petites d’Arenys de Munt.
  • Oli d’oliva
  • Sal

2 racions

Elaboració

Pelem les pomes del ciri i les tallem a daus primets.
En una paella amb una mica d’oli i posem els daus de pomes del ciri, amb una mica de sal.
Sense tapar la paella, saltegem els daus de poma uns 15 minuts (ho fem amb pomes del ciri, perquè és una varietat que aguanta la cocció i no es desfà, amb una altre varietat de poma ens quedaría com puré).
Batem els ous i els tirem sobre els daus de pomes del ciri. Donem la volta i són 2 minuts.-Empletem i llestos.

20min


Recepta de cuina de Truita de pomes del ciri
Pomes del Ciri o Pomes Escamoses, que es caracteritzen per ser més compactes de l'habitual i per això no es desfan.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Truita de pomes del ciri
En el plat per degustar-la.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2016 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: