Cassola de pits de pollastre amb olives verdes

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 g de pits de pollastre en cubs
  • 1 ceba petita picada
  • 400 g de tomàquet de pizza
  • 150 g d'olives verdes sense pinyol
  • 200 ml de crema
  • 1/2 manat de julivert (picat)
  • Sal i pebre
  • Oli

4 racions

Elaboració

Fregeix la ceba amb una mica d’oli, quan comenci a rossejar afegeix els daus de pollastre i sofregeix fins que agafin color.
Agrega els tomàquets, les olives i salpebre al gust, continua couen i deixa reduir una mica.
Afegeix la crema i cuina a foc lent fins que la salsa tingui la consistència adequada.
Escampa julivert finament picat per tota la superfície.
Serveix com acompanyament, fideus o arròs.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1148 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Joan, si les olives verdes les poses d'aquelles verdes trencades, ja veuras com et millora larecepta. Són les que poso jo en l'estfat de vedella que pots trbar a les meves receptes. Rep una abraçada. Quim.
Joan Corminas diu:
Amic Quim:
Una altra vegada o provaré, gràcies per al teu consell.
Amb una forta abraçada
joan.c

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: