Llom de bacallà al forn

Categoria:
Recepta per
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Lloms de bacallà dessalat i congelat.
  • 2 Patates mitjanes
  • Sal
  • Oli d’oliva verge

2 racions

Elaboració

Un dia abans descongelem el bacallà.
Pelem les patates i les tallem a rodanxes.
En una paella amb oli , quan està calent, hi tirem les patates amb una mica de sal. Deixem fregir uns 10 minuts. Les escorrem.
Posem a precalentar el forn a 200 graus.
En una plata, untada amb oli, hi posem els lloms de bacallà al mig i al voltant les patates. Ho deixem coure uns 15 minuts .
Empletem un llom per persona amb les patates a sota de base. Hi tirem un bon raig d’oli d’oliva verge per sobre.

30min


Recepta de cuina de Llom de bacallà al forn
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

9919 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: