Truita d'espinacs alls tendres i carabassa

Ingredients

  • 6 ous
  • Oli d'oliva
  • 6 alls tendres
  • Espinacs
  • 1rodanxa de carabassa (1ctm.)

4 racions

Elaboració

Pelem la carabassa i en fem dauets
Pelem els alls tendres i els tallem a rodanxetes
Posem oli en una paella ifregim la carabassa despres i posemels alls,afegim els espinacs escaldats, salem
Batem els ous ambun xic de sal
Quallem la truita.
Es pot menjar calenta o freda esta bona de les 2 maneres

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1821 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: