Lluç fregit amb pebrot vermell escalivat

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1Llom de lluç fresc d’uns 150g.
  • Pebrot vermell escalivat de conserva.
  • 1Pebrot verd allargat i petit.
  • 1Pastanaga
  • Oli d’oliva
  • Sal.

1 racions

Utensilis

Batedora

Elaboració

-En una paella amb una mica d’oli, quan està ben calent i posem el llom de lluç amb una mica de sal. Deixem fregir uns 3 minuts per costat.
-A part fregim el pebrot verd i fem la pastanaga al vapor.
-Amb el pebrot vermell escalivat, fem una salsa que serà la base del plat.
-Per fer la salsa, posem al got de la batedora el pebrot vermell escalivat, una mica d’oli i sal Ho batem uns 2 minuts.
-Per emplatar: en un plat posem de base la salsa de pebrot vermell escalivat, a sobre el lluç i sobre com decoració, el pebrot verd fregit i la pastanaga al vapor.

15min


Recepta de cuina de Lluç fregit amb pebrot vermell escalivat
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1320 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: