Llonzes de porc amb salsa de calçots, i gírgoles amb panses i pernil

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una llonza de porc de uns 200 grams aproximadament
  • Salsa de calçots ( la podeu trobar a les meves receptes )
  • Gírgoles amb panses i pernil ( les podeu trobar a les meves receptes )
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Conyac
  • Pebre negre en pols

1 racions

Utensilis

Una paella mitjana
Un motlle rodó d'acer inoxidable de 10 centimetres de diametre
Un cassó mitjà
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, farem les gírgoles tal com explico a la meva recepta, i un cop fetes les reservem. Seguidament, fem la salsa de calçots com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa, perqué es mantingui ben calenta.
A continuació posem la llonza en una paella amb un rajolí d'oli, la salpebrem i la coem a gust de cadascú.
Tot seguit, la flamegem amb un raig de conyac i un cop evaporat, ja la podrem posar en el plat per servir.
Seguidament, cobrim la llonza amb una mica de salsa de calçots, i al costat mateix amb l'ajud del motlle rodó, fem un niu de gírgoles, ho desenmotllem i ja podrem servir el plat a taula.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1153 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: