Xampinyons silvestres farcits de verdures i arròs salvatge

Ingredients

  • 20 Xampinyons silvestres grans.
  • 150 g d’arròs salvatge
  • 2 Carbassons
  • 2 Porros
  • 2 Pastanagues.
  • Formatge ratllat
  • 0,5 l de caldo de pollastre.
  • 200 ml de llet desnatada
  • Comí mòlt
  • Oli d’oliva
  • Sal

6 racions

Utensilis

Batedora.

Elaboració

-Rentem bé els xampinyons silvestres i tirem les cues a les escombreries.
-Traiem la part de color marron de les làmines i les reservem, com un dels ingredients del farcit. S’ha de fer amb cuidado i poc a poc per no trencar el xampinyó. Uns 5 minuts. També, reservem els xampinyons sense làmines.
-En un cassó amb el caldo de pollastre, quan bull, tirem l’arròs salvatge i deixem coure uns 20 minuts. En el paquet ve el temps. L’escorrem molt bé i el reservem.
-Rentem les verdures i les tallem a daus molt petits, el més petit possible.
-En una paella amb una mica d’oli, i quan està molt calent , saltegem els porros i les pastanagues , uns 10 minuts. Hi tirem els carbassons, una mica de sal i comí. Deixem coure 10 minuts més , tot junt. Reservem les verdures.
-En la mateixa paella amb una mica d’oli , saltegemm les làmines dels xampinyons , quan estan una mica cuites i tirem una mica de sal i la llet, fins que queda una masa espesa. Un cop cuit ho triturem a la batedora elèctrica. Uns 10 minuts. Ho reservem
-En un bol, barregem: l’arròs, les verdures i les làmines marrons dels xampinyons .
-Agafem els xampinyons , un a un, i amb una cullera els anem farcint i els posem en una safata d’anar al forn. Uns 10 minuts.
-Tirem per sobre els xampinyons farcits, formatge ratllat i els coem en al forn precalentat a 200 graus, uns 20 minuts.
-Els posem en una safata de taula i llestos.

1h 25min


Recepta de cuina de Xampinyons silvestres farcits de verdures i arròs salvatge
Xampinyó cru.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Xampinyons silvestres farcits de verdures i arròs salvatge
A punt d'anar al forn.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Xampinyons silvestres farcits de verdures i arròs salvatge
A la safata per degustar-los.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2363 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: