Galta de porc desossada amb cremós de patata trufada

Categoria:
Recepta per
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

Per les galtes de porc:

  • 2 Galtes de porc desossades.
  • 1 Ceba gran
  • 2 Tomàquets mitjans
  • 4 Grans d'all
  • Un raig de brandy
  • Sal, pebre i oli d’oliva

Per el cremós de patata trufada:

  • 3 Patates mitjanes
  • 1 tassa de brou de pollastre
  • 1 tassa de llet desnatada
  • 100 ml de nata líquida
  • 1 cullerada sopera de formatge mozzarella
  • 1 cullerada de mantega
  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • 1 tòfona negra (5 grs. aprox.) , ratllada per la part més fina del ratllador
  • 1 porro gran en rodanxes
  • Sal i Pebre

3 racions

Utensilis

Batedora elèctrica.

Elaboració

Per les galtes de porc :

Salem i empebren les galtes i les posem en una safata de forn amb un bon raig d'oli.
Hi distribuïm, la ceba tallada grossa, els tomàquets a trossos i els grans d'all pelats.
Precalentem el forn a 200 graus , coem les galtes uns 60 minuts. A mitja cocció hi aboquem el brandy.
Per el cremós de patata trufada:
Pelem i netegem les patates i el porro.
Col.loquem una olla a escalfar, hi desfem la mantega i la fonem amb oli, on ofegarem el porro, i quan aquest estigui escalfat afegim les patates i les ofeguem per uns 8-10 minuts, amb sal i un toc de pebre al gust.
Afegim la tòfona ratllada i el brou, tapem i deixem coure a foc mitjà per uns 15 minuts. Passat aquest temps, afegirem la llet, i traiem la tapa perquè es redueixi el líquid a la meitat, això serà després d'uns 10 minuts de cocció, moment per al qual les patates han d'estar desfent-se en el brou i la llet, a aquest punt, afegim el formatge, passem tota la barreja per la batedora elèctrica, perquè no quedin grumolls, després afegim la nata i traiem del foc.
Mentre fem les galtes, fem el cremós de patata trufada , així el temps del cremós no suma en el temps total.

Per emplatar:

En un plat posem galta de porc desossada i per sobre el cremós de patata trufada.

1h


Recepta de cuina de Galta de porc desossada amb cremós de patata trufada
Tòfones.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Galta de porc desossada amb cremós de patata trufada
En el plat per degustar-la.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3191 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: