Peix espasa fresc amb verduretes i escamarlà

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un tall de peix espasa d’uns 150 g fresc
  • 1 Escamarlà mitjà fresc
  • 1 Pot de verduretes cuites ( barreja ) de qualitat.
  • Oli d’oliva verge
  • Sal

1 racions

Elaboració

-En una paella amb una mica d’oli, quan està calent, tirem les verdures escorregudes, amb una mica de sal i les saltegem uns 3 minuts. Les reservem.
-En una planxa amb sal, quan està ben calenta, posem l’escamarlà , li donem unes quantes voltes i amb 2 minuts llestos. El reservem.
-En la mateixa planxa amb una mica d’oli, posem el peix espasa, el salem i coem uns 5 minuts per costat. Si es cou massa queda ressec.
-En un plat, posem les verduretes de base, a sobre el peix espasa i sobre l’escamarlà.

20min


Recepta de cuina de Peix espasa fresc amb verduretes i escamarlà
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1737 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: