Gratinat de Peix amb Ametlles

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 ceba, vermella
  • 1 gra d'all
  • 400 g d'espinacs congelats, descongelats abans del seu ús
  • 250 g crema de llet
  • Sal
  • Pebre
  • 600 g de filets de bacallà fresc
  • 0.5 Llima
  • 4 cullerades d'ametlles pelades
  • 1 culleradeta de la barreja d'herbes seques,

4 racions

Elaboració

Prees calfa el forn a 170 graus
Pica la ceba i l'all.
Esprem bé els espinacs, barreja amb la ceba, l'all i la crema de llet, assaona amb sal i pebre i distribueix en una font refractària.
Tallar el peix en trossos grans, assaona amb una mica de sal i posa al damunt dels espinacs.
Talla la llima per la meitat, talla a rodanxes fines i col•loca sobre els talls, de peix.
Pica les ametlles gruixudes.
Escampa les ametlles i la barreja d'herbes sobre el gratinat.
Col•loca, el gratin al centre del forn i cuina durant uns 20 minuts.
Serveix amb arròs.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

941 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: