Cocotxes de bacallà, amb cloïses en salsa verda

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Païs Basc
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 800 grams de cocotxes de bacallà
  • 800 grams de cloïses
  • Vuit alls laminats
  • Oli d'oliva
  • Dues caienes (bitxos)
  • Julivert picolat
  • Farina
  • Ví blanc
  • Fumet blanc de peix [Veure recepta]

4 racions

Utensilis

Una cassola plana marinera
Un batedor de varetes
Un cassó gran
Un colador fí

Elaboració

En una cassola marinera metàlica amb un raig d'oli d'oliva, fregim els alls laminats i els bitxos. Quan els alls són mig rossos, espolsem una mica de farina i afegim un raig de ví blanc.
Anem remenant amb l'ajud del batedor de varetes, i tot seguit afegim una mica de fumet de peix, i posem el foc ben baix.
A part, en un cassó amb una mica d'aigua, obrim les cloïses, i tant punt s'obren, les retirem i les colem amb l'ajud del colador fí. Seguidament, afegim el suc d'obrir-les a la cassola, juntament amb les cloïses amb una sola clova.
A continuació, afegim les cocotxes, ho espolsem amb julivert picolat, corregim de sal, i deixem que cogui tot plegat, fins que les cocotxes estiguin al seu punt de cuites.
Seguidament, ja podrem treure la cassola a taula per servir-ho.

1h 10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1645 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: