Pop, carbassa i curri

Ingredients

  • Carbassa al forn
  • Potes de pop
  • Oli de curri
  • Sal maldon
  • Coriandre o porradell
  • Sambal Oelek (opcional)

2 racions

Elaboració

Tallem la carbassa per la meitat i desprès cada meitat en rodanxes de dos cms. aproximadament.
La posem en un recipient pel forn i l’espolsem amb curri, pebre negre, gingebre en pols, sal i oli d’oliva. Ho remenem tot perquè volem que la carbassa quedi ben impregnada. Ho posem al forn, 160º -180º uns 20 o 25 minuts. Ho retirem, li donem la volta a la carbassa i ho tornem a enfornar 5 minuts mes. Passat aquest temps ja estarà cuita.
Tallem les potes de pop per la meitat en sentit longitudinal i les posem a la planxa a foc fort. Han de quedar marcades i ben cruixents, però no dures, que les congelades de vegades son massa dures...
Un cop ben marcades i torradetes, al fons del plat, pintem amb una mica de Sambal Oelek per donar-li un toc picant. Si no us agrada el picant, no n'hi poseu. Al damunt, rodanxes de carbassa al forn.
A sobre, les potes de pop a la planxa i ho amanim amb una mica d'oli de curri i sal maldon. Ho acabem amb coriandre picat i llavors de sèsam. El plat de la foto no porta coriandre, porta porradell perquè no n'hem trobat. :(

45min

Notes

La carbassa, un cop cuita la podem menjar així directament com a guarnició o la guardem per fer algun plat com el pop amb carbassa que us expliquem en aquesta recepta. També una crema de carbassa feta així és molt bona. L'oli de curri es fa macerant curri en pols en un recipient amb oli. S'ha d'anar remenant cada dia. Al cap d'uns dies, coleu-lo amb un paper de cuina per treure el curri en pols. Si el deixeu, us pot fer ranci l'oli.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2427 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: