Amanida de pasta amb gambetes o surimi

Ingredients

  • Un got de quart ple de pasta per persona.
  • 200 o 250 de gambes pelades mitjanes o tres palets de surimi per persona
  • Tomàquets cherry per la meitat
  • Unes tires de ceba d'amanida
  • Una truita d'un ou o dos per persona
  • Pebrot vermell o vert a tires fines
  • Uns trossos de formatge fresc per plat
  • Olives
  • Oli, sal, vinagre, orenga i alfàbrega

4 racions

Elaboració

Fes les truites i deixa-las refredar, desprès fes-les a tacos.
Reserva.
Posa aigua a bullir amb sal, un rajolí d'oli i una fulla de llorer i quan bulli posa la pasta el temps que digui el paquet.
Després passa-la per el colador i reparteix en 4 plats o si ho prefereixes en una safata.
Si les gambes són crues posa-las en un cassó cobertes d'aigua i dóna'ls un bull de 1m.
Cola i deixa que es refredin.
Prepara els altres ingredients i monta els plat o la safata.
Barreja en un got de quart 2 o 3 parts d'oli i una o dos de vinagre, depenent de si us agrada mes fort o mes fluix de vinagre, una cullereta de les de cafè de sal, un altre d'orenga i un altre d'alfàbrega.
Amb una cullera sopera reparteix la barreja en cada plat.
Queda hiper bó.

40min

Notes

Pots substituir les gambetes i el surimi per anxoves
Pots acompanyar el plat amb unes croquetes de pollastre fàcils.
(les trobaràs a la meva web)


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4622 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: