Gambes amb gabardina

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis gambes de mida gran
  • Oli d'oliva
  • Dos tomàquets xerris
  • Escarola
  • Sal
  • Un ou batut
  • Farina

1 racions

Utensilis

Una paella gran
Una aranya de filferro
Una safata plana
Paper de cuina

Elaboració

Primerament, pelem les gambes, les passem per farina, ou batut i les fregim amb oli d'oliva.
Quan són fregides, les posem damunt un paper de cuina. En el moment de servir el plat a taula, en el centre del plat, posem un niu d'escarola amb els tomàquets xerri tallats en dues meitats,
i al voltant del plat, repartim les sis gambes fregides, i ja ho podem treure a taula.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1795 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: