Ous remenats amb alls tendres i baldanes de ceba

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit ous batuts
  • Un manat d'alls tendres
  • Sis llesques de pa de motlle
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Dues baldanes de ceba
  • Julivert picolat

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata de porcellana blanca
Una espàtula de fusta
Paper de cuina

Elaboració

Primerament, en una paella amb un raig d'oli, fregim les llesques de pa de motlle, tallades a triangles i un cop fregides, les posem damunt un paper de cuina.
Seguidament, agafem els alls tendres, els netegem, els tallem en trossos menuts, i els fregim en una paella amb oli d'oliva, i un polsim de sal.
Quan són gairebé transparents, afegim les dues baldanes tallades a trossos regulars, sense pell, i ho remenem amb l'ajud de l'espatula de fusta.
A continuació, afegim els vuit ous batuts amb un polsim de sal, i anem remenant amb l'espatula, fins que agafin la consistencia de quallat que ens agradin.
Tot seguit, els repartim per tota la safata de porcellana, anem posant els triangles de pa fregit al voltant de la safata, espolsem el julivert picolat pel damunt, i ja ho podrem servir a taula.

1h

Notes

Els que vivim a Reus, podem comprar baldanes de ceba d'Alforja, una població del Baix Camp propera a Reus, que les fan molt bones.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

945 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: