Salmó Marinat al Forn a baixa temperatura

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 800 g de filet de salmó amb la pell, sense espines.
  • 3 cullerades de sal marina
  • Pebre acabat de moldre
  • 6 branquetes d'alfàbrega
  • 2 llimones, sense tractar
  • 8 cullerades d'oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Escalfa el forn a 80 graus.
Greixa lleugerament una safata per al forn, col·loca al forn i escalfa la a aquesta temperatura.
Neteja els filets de salmó i s'asseca amb paper absorbent de cuina. Col·loca amb la pell cap avall a la safata, escalfada, per enfornar. Assaona amb sal i pebre. Esbandeix l’alfàbrega i esequela. Separa cinc tiges d'alfàbrega i arrenca les fulles, pica finament i estén sobre els filets de salmó. Col·loca la safata de nou al forn i cou durant 40 minuts a baixa temperatura.
Renta les llimones en aigua calenta i asseca. Pela ben fina, la pell de la llimona, amb un pela-patates, esprem el suc i reserva. Arrenca les fulles de l’alfàbrega restant
Comprova amb una forquilla si el salmó ja està cuit, hauria d'estar molt sucós.
Col·loca els filets de salmó en una safata de servir i marina amb l’oli d’oliva i el suc de llimona.
Decora amb la pell de llimona i les fulles d’alfàbrega pel damunt del salmó.
Serveix calent.
Es pot acompanyar amb bagueta, una amanida verda i un vi blanc sec.
També és adequat per servir en un bufet fred.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2185 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: