Morro de porc fregit

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Careta de porc
  • Oli de gira-sol
  • Sal.
  • Pebre negre

8 racions

Utensilis

Escorridor

Elaboració

-Agarrem la careta i la rentem i sequem bé.
-Després la tallem a trossets. Aquesta és la fase més dura del procés, perquè està molt dura i reservem la part del morro.
-En una paella hi posem molt oli a escalfar. Quan ja està ben calent, hi tirem el morro dins i el salem i tirem el pebre negre, baixem un poc el foc i el tenim fregint uns 15 minuts més o menys.
-Quan ja està ben dauradet, el treiem i l'escorrem bé per després poder-lo menjar. Si fa falta, podem afegir més sal.

30min


Recepta de cuina de Morro de porc fregit
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

9875 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: