Pop, patata i carxofa

Ingredients

  • Potes de pop
  • Puré de patata
  • Carxofes
  • 1 safata de Coriandre i 1 de Menta (frescos)
  • oli de gira-sol
  • Suc de llima o llimona
  • Sal i pebre

Elaboració

Bo de debò. Un pop al forn, amb puré de patata i carxofes fregides. Tot amanit amb una vinagreta de menta i coriandre.
Necessitem potes de pop. Nosaltres les comprem congelades, surten molt bones. Les tallem per la meitat en sentit longitudinal. Es marquen en una planxa ben calenta, i les posem al forn a 240º uns 12-15 minuts.
Mentrestant, hem netejat les carxofes i les tallem per la meitat, i cada meitat a talls petits. Les posem en una paella amb oli ben calent (millor de gira-sol, no li dona gust) i les anem saltejant fins fregir-les i deixar-les cruixents. Les escorrem i salem una mica.
A banda, hem fet un puré de patata a la manera tradicional, amb forquilla i una mica de mantega.
Abans de servir, fem la vinagreta. Posem en un got de batedora la meitat d’un paquet de menta i la meitat de coriandre i ho aixafem al fons del got. De la menta, només les fulles. Un raig de llima o llimona, i oli de gira-sol fins a cobrir les herbes (per això les hem aixafat). Un polsim de sal, i ho batem tot fins aconseguir una salsa semi-espessa.
Posem el puré de patata al fons del plat, a sobre les carxofes fregides i pel damunt les potes del pop. Ho amanim tot amb la vinagreta de menta i coriandre.
Bon profit!

30min


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1960 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: