Amanida tèbia de gírgoles amb carxofes fregides, xerris i formatge fresc

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 grams de gírgoles fresques
  • Una safata de tomàquets xerris
  • 400 grams de formatge fresc
  • Quatre carxofes de mida mitjana
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Vinagreta de Mòdena( la podeu trobar a les meves receptes)

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata plana de porcellana blanca
Un bol gran de vidre

Elaboració

Primerament, tallem els tomàquets xerri en dues meitats, i els posem en el bol.
Tot seguit, tallem el formatge fresc en quadradets i també el fiquem en el bol.
A continuació, netegem les carxofes, les tallem en llesques fines, i les fregim amb un polsim de sal, en una paella amb oli d'oliva. Un cop fregides, les reservem damunt un paper de cuina.
A part, netegem les gírgoles, les tallem a juliana, i les fregim amb un rajoli d'oli d'oliva en una paella gran. Quan són cuites, les barregem amb els altres ingredients del bol, tot afegint-hi una bona quantitat de vinagreta de Mòdena. Seguidament, posem tota la barreja ben colocada en la safata de porcellana, repartim les llesques de carxofa pel damunt, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa safata.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1436 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: