Melmelada de plàtan

Ingredients

  • 1 kg plàtans sense closca
  • 800 grams de Gelierzucre
  • El suc d'una llimona
  • 1 tros de gingebre fresc

4 racions

Elaboració

Talla el plàtan a trossos petits.
Pela el gingebre i talla molt petit, afegeix el sucre i el suc de llimona i cuina fins a obtenir una consistència de melmelada
Gelierzucre és una barreja de sucre i agents gelificant s, per a la preparació ràpida de melmelades, i gelees.
La fruita es pot processar en un producte final, relativament ràpid i simple mitjançant l'addició de calor.
Fruites molt madures o dolses, que contenen poca pectina, i per tant els i costa espasà es pot, gelifica amb Gelierzucre.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1357 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: