Amanida de favetes babi amb escarola perruqueta, i formatge fresc, amb vinagreta de verduretes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una escarola perruqueta
  • Vinagreta de verduretes( la podeu trobar a les meves receptes)
  • Una safata de tomàquets xerri
  • 300 grams de favetes babi congelades
  • 300 grams de formatge fresc, tallat a quadradets regulars
  • Una branca d'àpi
  • Aigua
  • Sal

4 racions

Utensilis

Una safata de porcellana blanca
Un bol de vidre gran
Un cassó gran
Una escorredora

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua, una branca d'àpi i un grapat de sal, posem a coure les favetes babi. Quan són cuites, les escorrem i les posem en el bol de vidre.
Tot seguit, agafem els tomàquets xerri i els tallem en dues meitats, i els hi afegim en el bol.
A continuació, netegem l'escarola i la tallem a trossos regulars.
A part, fem la vinagreta de verduretes com explico a la meva recepta, i la reservem.
Seguidament, ho remenem tot plegat, i ho fiquem a la safata de porcellana, de manera abellidora. A continuació, afegim el formatge fresc pel damunt, i ja per acabar el plat, ho amanim amb la vinagreta de verduretes, i ja ho podrem treure a taula.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1005 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: