Risotto de Bròquil

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per al risotto:

  • ½ cullerada de mantega
  • 1 ceba, finament picada
  • 300 g d'arròs per risotto, arborio, vialone o bomba
  • 500 g de bròquil en ramells
  • 1 dl de vi blanc
  • 1 litre de brou de pollastre
  • 80 g de parmesà ratllat
  • 2 cullerades de mantega
  • Sal i pebre, segons sigui necessari

Per al filet de carn:

  • ½ cullerada d'oli d'oliva
  • 400 g de filet de carn, tallat a cubs grans d'1 cm i ½
  • ½ culleradeta de sal
  • 2 cullerades de pinyons torrats

4 racions

Elaboració

Per al Risotto:

Calenta la mantega.
Enrosa la ceba fins que agafi un color ros.
Afegeix l'arròs i el bròquil, cuina, remenant fins que l'arròs estigui transparent.
Aboca el vi, i deixa reduir.
Aboca el brou, remenant a poc a poc i sovint, de manera que l'arròs estigui gairebé sempre cobert de líquid, necessitaràs uns 18 a 20 minuts segons la qualitat de l’arròs. Deixa coure fins que l'arròs estigui cremós i al dente.
Agrega el formatge parmesà, la mantega i barreja bé, deixa reposar 5 minuts i serveix de seguida

Per al filet de carn:

Calenta l'oli.
Salta la carn en petites porcions, durant uns 2 minuts, això és important perquè la carn no perdi, suc, assaona al gust i distribueix per sobre els plats de rissoto.
Afegeix els pinyons torrats, per sobre de cada plat, i serveix de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1819 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: