Cervelat Käse Salat

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Cervelats
  • 1 grosse Zwiebel klein gewürfelt
  • 100 g Emmentaler Käse
  • 3 Essiggurken
  • 1 Fleischtomate

Sauce:

  • 2 EL Obstessig
  • 1 EL Senf
  • 3 EL Öl
  • Salz
  • Frisch gemalene Pfeffer

4 racions

Elaboració

Cervelats häuten, längs halbieren und in feine Scheiben schneiden.
Emmentaler Käse in Stäbchen schneiden.
Essiggurken längs halbieren oder vierteln und in feine Scheiben schneiden.
Bei den Tomaten den Stielansatz ausstechen, Tomate in Wurfelchen
Schneiden.
Alle Zutaten mit der Sauce mischen.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

945 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: