Cervelat Käse Salat
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 Cervelats
- 1 grosse Zwiebel klein gewürfelt
- 100 g Emmentaler Käse
- 3 Essiggurken
- 1 Fleischtomate
Sauce:
- 2 EL Obstessig
- 1 EL Senf
- 3 EL Öl
- Salz
- Frisch gemalene Pfeffer
4 racions
Elaboració
Cervelats häuten, längs halbieren und in feine Scheiben schneiden.
Emmentaler Käse in Stäbchen schneiden.
Essiggurken längs halbieren oder vierteln und in feine Scheiben schneiden.
Bei den Tomaten den Stielansatz ausstechen, Tomate in Wurfelchen
Schneiden.
Alle Zutaten mit der Sauce mischen.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
945 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.