Sípia amb romesco, gambes, musclos i mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una sípia grossa d'uns 800 grams aproximadament
  • Aigua
  • Dues fulles de llorer
  • Una branca d'àpi
  • Mitja ceba pelada
  • Sal
  • 300 grams de gambes pelades congelades, de mida gran
  • 200 grams de vianda de musclos, congelats
  • 400 grams de mongetes del ganxet, cuites
  • Un got de conyac
  • Cinc cullerots de romesco ( el podeu trobar a les meves receptes )
  • Un grapat de grans de pebre negre

4 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una cassola plana, marinera
Un batedor de varetes
Una escorredora

Elaboració

Primerament, en un cassó amb : aigua, dues fulles de llorer, una branca d'àpi, mitja ceba, i un grapat de grans de pebre negre, posem a coure la sípia.
Quan la sípia ja és gairebé cuita, la traiem i la reservem, tot guardant el suc de la cocció.
Seguidament, en una cassola marinera, posem un got de conyac, i un cop calent, l'encenem.
Tot seguit, afegim cinc cullerots de romesco, i anem remenant amb el batedor de varetes.
Seguidament, afegim el brou de la cocció de la sípia, i seguim remenant.
A continuació, afegim les gambes i els musclos, corregim de sal, i deixem que cogui tot plegat uns cinc minuts. A part, tallem la sípia a trossos regulars, la afegim a la cassola, juntament amb les mongetes del ganxet.
Deixem que s'acabi de coure tot el conjunt uns deu minuts més, i ja ho tindrem llest per servir a taula.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2309 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: