Pasta de full de Sant Jordi

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Pasta de full
  • Gelatina de poma
  • Maduixots laminats
  • Farina
  • Tres ous batuts
  • Un litre de crema pastissera ( la podeu trobar a les meves receptes )
  • Sucre
  • Vint cireres vermelles confitades

6 racions

Utensilis

Una safata de cartró rectangular amb blonda
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar la pasta
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Un bufador
Un pinzell
Un cassó mitjà
Un bol de vidre mitjà
Un batedor de varetes
Una safata de forn amb un paper sulfuritzat

Elaboració

Primerament, espolsem el marbre de la cuina amb farina i estirem la pasta de full.
Tot seguit, la punxem amb el corró de punxar. Seguidament, fem la crema pastissera com explico a la meva recepta, i deixem que refredi.
Tot seguit, amb l'ajud d'un pinzell, pintem tota la pasta de full amb els ous batuts.
Seguidament, amb l'ajud de la mànega pastissera, omplim tota la superfície de la pasta de full amb la crema pastissera. A continuació, l'enfornem a 180º, fins que la pasta de full és cuita.
Un cop freda, la posem en la safata de cartró amb blonda, ho espolsem amb sucre, i amb l'ajud del bufador ho cremem. Tot seguit, anem fent unes tires a lo llarg amb els maduixot laminats tot formant les quatre barres, i tot seguit, posem les cireres tallades en dues meitats al voltant de tot el full, pintem tota la superficie amb gelatina calenta, amb l'ajud del pinzell. Esperem que refredi, i ja la tindrem llesta per terure-la a taula.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1823 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Des d'aqui, voldria felicitar a tots els Jordis i Jordines de la gran familia de receptes.cat, per la diada de Sant Jordi. !! felicitats a tots i a totes i Visca Catalunya !!. Quim Lleonart.
Jaume Jorba diu:
Quim!!! M'agraden molt les teves receptes, però que be que ens aniria alguna foto.. ni que sigui dels resultats ;)
Quim Lleonart diu:
Amic Jaume, si no faig fotos de les meves receptes, és perqué no tinc màquina de fotografiar.
De totes maneres, quan pugui i hem deixin una màquina les meves filles, ja penjaré alguna fotografia. Jo no soc dels que agafen fotos d'altres persones i les pengen com si fosin seves. Rep una salutació. Quim.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: