Bacallà estofat amb fredolics

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre lloms de bacallà, de 250 grams
  • Un pot de fredolics en conserva, de 500 grams
  • Una picada d'all i julivert, feta amb la batedora elèctrica
  • Fumet de peix ( el podeu trobar ales meves receptes )
  • Oli d'oliva
  • Farina
  • Una fulla de llorer
  • Tres cullerots de tomàquet fregit
  • Tres alls pelats, aixafats
  • Conyac
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Una ceba picolada
  • Ví blanc

4 racions

Utensilis

Una cassola marinera
Una paella gran
Una batedora elèctrica
Una safata plana, amb un paper de cuina

Elaboració

Primerament, en una paella amb oli d'oliva, fregim els lloms de bacallà enfarinats per les dues cares, i els reservem en una safata amb paper de cuina.
A part, sofregim els fredolics salpebrats, i quan só mig cuits, els flamegem amb conyac, els hi afegim unes cullerades de picada d'all i julivert, i els reservem.
Seguidament, en una cassola marinera, sofregim : la ceba picolada, els alls i la fulla de llorer. Tot seguit, afegim el tomàquet i un raig de ví blanc. Seguidament, posem una mica de fumet de peix i deixem que arrenqui a bullir.
A continuació, afegim els fredolics i el bacallà, correguim de sal, donem unes voltes a la cassola tot sacsejant de forma circular, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns quinze minuts més abans de treure-ho a taula en la mateixa cassola.

1h 10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1943 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: