Bacallà al forn amb patates a lo pobre i pebrots del piquillo

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos lloms de bacallà dessalat, de 250 grams cadascun
  • Oli d'oliva
  • Farina
  • Patates a lo pobre [Veure recepta]
  • Salsa de pebrots de llauna [Veure recepta]
  • Quatre pebrots vermells de llauna
  • Dues anxoves salades

2 racions

Utensilis

Una safata plana per anar al forn
Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Una paella gran
Dos plats plans, de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, fem les patates a lo pobre, com explico a la meva recepta, i les reservem.
Seguidament, enfarinem i fregim els talls de bacallà per les dues cares, i un cop fregits, els reservem damunt un paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
A part, fem la salsa de pebrots del piquillo, i la reservem damunt la planxa, calenta.
Tot seguit, dessalem les anxoves, les netegem i els hi traiem les espines.
En el moment de muntar el plat, fem un llit de patates a lo pobre, i seguidament posem el llom de bacallà damunt, amb dos pebrots del piquillo.
A continuació, cobrim el bacallà amb salsa de piquillos i per acabar el plat, posem damunt la salsa, dos filets d'anxova, i ja ho podrem servir a taula en plats individuals.

1h 30min


Recepta de cuina de Bacallà al forn amb patates a lo pobre i pebrots del piquillo
Bacalla al forn amb espàrregs.
per Josuè O'Donell

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1010 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: