Calet (besuc de la piga negra) i gall de Sant Pere al forn
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Alta
Ingredients
- Peixos: ½ Calet(besuc de la piga negra)i ½ Gall de Sant Pere
- 2 Escamarlans.
- 2 Patates
- 2 Cebes
- 2 Tomàquets
- Pebre
- Vi blanc
- Sal
- Oli d’oliva
2 racions
Elaboració
En una paella d'anar al forn fem un llit amb ceba tallada a juliana ben prima, les patates llescades i els tomàquets tallats a grills, salpebrem i ho reguem amb un raig d'oli d'oliva.
Ho enfornem a 180º entre quinze i vint minuts, perquè la ceba i la patata agafir color.
Netegem el Calet i Gall de Sant Pere d’escates i budells.
Quan la ceba i la patata tingui una mica de color, hi posem el Calet i Gall de Sant Pere ( mig calet i mig gall) , sal i una copa de vi blanc.
Ho tornem a enfornar. Passats entre 15 i 20 minuts girem els peixos i els deixem uns 15 o 20 minuts més al forn. A l’últim moment, posem dos escamarlans per decorar.
Servim una base de patata, ceba i tomàquet amb mig calet i mig gall de Sant Pere, net d'espines. Un mig peix per persona. Si volen , els dos comensals poden compartir el dos tipus de peixos.
1h 5min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2175 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.