Calet (besuc de la piga negra) i gall de Sant Pere al forn

Categoria:
Recepta per
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Alta

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Peixos: ½ Calet(besuc de la piga negra)i ½ Gall de Sant Pere‏
  • 2 Escamarlans.
  • 2 Patates
  • 2 Cebes
  • 2 Tomàquets
  • Pebre
  • Vi blanc
  • Sal
  • Oli d’oliva

2 racions

Elaboració

En una paella d'anar al forn fem un llit amb ceba tallada a juliana ben prima, les patates llescades i els tomàquets tallats a grills, salpebrem i ho reguem amb un raig d'oli d'oliva.
Ho enfornem a 180º entre quinze i vint minuts, perquè la ceba i la patata agafir color.
Netegem el Calet i Gall de Sant Pere‏ d’escates i budells.
Quan la ceba i la patata tingui una mica de color, hi posem el Calet i Gall de Sant Pere‏ ( mig calet i mig gall) , sal i una copa de vi blanc.
Ho tornem a enfornar. Passats entre 15 i 20 minuts girem els peixos i els deixem uns 15 o 20 minuts més al forn. A l’últim moment, posem dos escamarlans per decorar.
Servim una base de patata, ceba i tomàquet amb mig calet i mig gall de Sant Pere, net d'espines. Un mig peix per persona. Si volen , els dos comensals poden compartir el dos tipus de peixos.

1h 5min


Recepta de cuina de Calet (besuc de la piga negra) i gall de Sant Pere al forn
Calet ( besuc de la piga negra ) i Gall de Sant Pere al forn.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Calet (besuc de la piga negra) i gall de Sant Pere al forn
Gall de Sant Pere.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Calet (besuc de la piga negra) i gall de Sant Pere al forn
Calet ( besuc de la piga negra ).
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2175 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: