Spaghetti mit Cipollina

Categoria:
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 g Spaghetti
  • 4 Bund Schnittlauch
  • 1,5 dl Bouillon
  • 250 g Mascarpone
  • Salz, Pfeffer, Muskatnuss
  • Gehobelter Gruyère AOP zum Bestreuen

4 racions

Elaboració

Spaghetti in reichlich Salzwasser knapp al dente kochen. Abgiessen, gut abtropfen lassen. Schnittlauch in 7-8 cm lange Stücke schneiden.
Bouillon aufkochen. Schnittlauch beifügen, kurz kochen. Mascarpone dazugeben, bei kleiner Hitze schmelzen lassen. Spaghetti darunter mischen und zugedeckt auf der ausgeschalteten Platte 5 Minuten ziehen lassen, würzen.
Die Spaghetti in tiefen Tellern anrichten. Mit Gruyère bestreuen.
Dazu passt Salat.
Varianten: Statt Schnittlauch und Gruyère Rucola und Sbrinz verwenden.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

324 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: