Aprikosen-traum

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 dl Vollrahm
  • 4 EL Aprikosenkonfitüre

4 racions

Elaboració

Halbrahm mit Aprikosenkonfiture zusamen steif schlaggen, in Gläsli verteilen, mit aufgewärmter, flüssiger Aprikosenkonfiture verzieren.
Fertig ist der Aprikosentraum!

Notes

So scnell haben Sie noch ni ein Dessert hingezaubert, und erst noch aus zwei Zutaten


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

353 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: