Tallarines amb tonyina i olives negres

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4oo grams de tallarines
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Quatre cullerots de sofregit de tomàquet ( el podeu trobar a les meves receptes)
  • 200 grams d'olives negres d'Aragó
  • Dues llaunes de tonyina amb oli, mitjanes
  • Vi negre
  • Aigua
  • Mantega
  • Porradell fresc

4 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una cassola de terrissa
Una espàtula de fusta
Una escorredora

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua, sal i una mica de mantega, bullim les tallarines, fins que estan cuits al " dente ". Tot seguit, els escorrem i els reservem.
A continuació, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, posem els quatre cullerots de sofregit de tomàquet, juntament amb les olives negres, un raig devi negre, i les dues llaunes de tonyina ben esmicolades.
Seguidament, corregim de sal, ho remenem ben remenat amb l'espàtula de fusta, hi afegim les tallarines ho remenem una mica tot plegat, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola, espolsada amb una mica de porradell picolat.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

934 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: