Albergínies gratinades amb " lacón "

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Tres albergínies mitjanes
  • 400 grams de " lacón", tallat a quadradets menuts
  • Formatge ratllat
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Farina

4 racions

Utensilis

Una safata plana per anar al forn
Una espàtula plana, metal·lica
Una paella gran
Paper de cuina
Quatre plats plans, de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, tallem les albergínies a rodelles de mig dit de gruix, les salem, les enfarinem, i les fregim en una paella amb oli d'oliva.
Quan veiem que són rossetes, les traiem i les posem en una safata amb paper de cuina, per treure l'excés d'oli, i les reservem.
Quan ja són fredes, anem fent unes piles d'albergínia en forma de llit, ( en farem quatre ), tot seguit, repartim el lacón pel damunt, ho espolsem amb formatge ratllat, i ho gratinem en el forn a 180º, fins que veiem que tot plegat, és ben rosset, i ja en podrem posar un en cada plat, i servir-ho a taula.

1h 10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2637 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: