La meva versió de tallarines a la carbonara

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 g tallarines
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • 120 g de cansalada fumada, picada
  • 2 grans d'all, finament picats
  • 30 g escalunyes, picades
  • 120 ml de vi blanc sec
  • 120 ml de brou de pollastre
  • 2 cullerades de crema fresca o nata
  • 2 ous grans
  • 60 g de parmesà ratllat fi
  • 60 grams de Pecorino ratllat fi
  • 150 g de pèsols cuits
  • 250 g de tomàquets (tallats per la meitat, escampa-hi una mica d'oli, assaonar amb sal i pebre i rosteix en una graella a 180 graus durant 30 minuts)
  • 50 g de pernil, tallat en tires molt fines
  • 8 llesques de cansalada, fregida molt cruixent

4 racions

Elaboració

Cou la pasta en aigua bullent, amb sal, fins que estiguin al dente, escorre i reserva 240 ml d'aigua de la pasta.
Barreja la pasta cuita amb 2 cullerades d'oli d'oliva i reserva.
Mescla els ous i el formatge en un petit bol.
Escalfa la paella a foc mitjà, afegeix l'oli i la cansalada, fregeix 2 minuts, remenant sovint. Agrega l'all i cuina, remenant durant uns 4 minuts.
Afegeix el vi blanc i deixa reduir, gairebé per complet.
Agrega el brou de pollastre i deixa reduir a la meitat.
Afegeix la crema fresca o crema i l'aigua de la pasta reservada.
Posa els fideus, els pèsols i els tomàquets rostits a la cassola, retira del foc i barreja amb la barreja d'ou i formatge, i el pernil a tires.
Assaona amb sal i pebre, adorna amb la cansalada cruixent pel damunt i serveix immediatament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1696 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: