Spargel-Pesto

Categoria:
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 150 g grüner Spargel
  • 1 Handvoll Basilikum
  • 1 Stk. Knoblauchzehe
  • 50 ml Olivenöl
  • 60 g gehackte Walnüsse
  • 50 g geriebener Parmesan
  • Salz, Pfeffer

Elaboració

Den Spargel schälen und in 200 ml Salzwasser kochen. Mit Basilikum, Knoblauch, Olivenöl und Walnüssen pürieren. 50 g Parmesan unterheben. Salzen + pfeffern. Gekühlt 2 Woche haltbar. Passt zu Pasta, Steaks oder Fisch.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

299 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: