Pastis de Pastanaga

Ingredients

  • Pastanaga ratllada (500gr.)
  • Sis ous
  • 125gr. de farina amb llevat de pa de pessic (bizcocho), i si algú es celíac, posa 125gr. farina d'arròs i 7gr. de llevat en lloc de l'altre.
  • 60gr. sucre bru (moreno)
  • 60gr. oli suau d'oliva
  • Una cullerada petita rasa de gingebre en pols. (uns 2gr.)
  • Sucre glass.

8 racions

Utensilis

Un motlle de 22 o 23cm. untat d'oli

Elaboració

En un bol posa els ous amb el sucre i bat si pot ser amb les barilles del minipimer fins que quedi cremós, ara posa l'oli i torna a batre, desprès posa la farina amb llevat i el gingebre i remena amb una cullera amb cura fins que quedi tot ben integrat.
Reserva.
Ratlla la pastanaga i la vas posant al bol. Quan la tinguis tota ratllada remena amb la cullera fins que et torni a quedar tot ben integrat.
Desprès posa-ho al motlle i al forn a 180º entre 40 i 45 minuts.
Abans de treure'l punxa'l amb un escuradents que t'ha de sortir net. Deixa-ho refredar.
Abans de servir posa per sobre sucre glass cobrint tot el pastis i ja el podeu menjar.
Queda hiper bo

30min

Notes

Es molt fàcil de fer.
Li pots afegir unes 10 nous a trossets petits o 100gr de coco ratllat quan posis la pastanaga.

També li pots posar una cobertura de 100gr de xocolata fondant, 100gr de nata per a montar i 25gr de mantega.
Treu la mantega que s'estovi.
Posa en un cassó la nata i el xoco al foc al minim sense deixar de remenar fins que quedi integrat.
Tanca el foc i posa la mantega remenant fins que es desfaci.
Espera que es posi tebi el pastís i la cobertura.
Desprès cobreix el pastis amb aquest Ganaché i quan es refredi posa-ho a la nevera fins q endureixi.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

9864 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: