Entrecot d'Angus a la brasa

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Entrecot de carn Angus d’uns 350 g
  • Oli d’oliva
  • Sal normal
  • Sal gruixuda tipus Maldon
  • Pebre negre mòlt

1 racions

Utensilis

Barbacoa.

Elaboració

Fem foc en una barbacoa. Millor amb llenya que amb carbó. També es pot fer a la planxa.
Mentre posem pebre al gust, a la carn Angus.
Quan la barbacoa està al punt (tot és brasa), hi posem l’entrecot d’Angus, amb una mica de sal normal i molt poc oli. Si mentre coem la carn s’encén alguna brasa, hi tirem un grapat de sal.
El temps de cocció és molt relatiu. Jo, un parell de voltes per costat i llestos. Uns 4 minuts.
Ja es pot servir. Normalment, s’acompanya amb patates fregides o carbassó fregit, que haurem fet prèviament. En el moment de servir, hi tirem una mica de sal tipus Maldon.

15min


Recepta de cuina de Entrecot d'Angus a la brasa
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1302 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: