Pollastre a la cervesa

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Quarters de pollastre (part de la cuixa i del pit)
  • 20 cl de Cervesa
  • 1 Got d'aigua
  • 2 Cebes petites de Figueres
  • 2 Tomàquets entre petits i mitjans
  • 4 Dents d'all
  • Oli d'oliva
  • 1/4 l de brou de carn
  • Farina d'arròs
  • Pebre vermell dolç mòlt
  • Pebre negre mòlt
  • Sal

2 racions

Elaboració

Tallem els quarters de pollastre a trossos, els salpebrem i els arrebossem amb farina d'arròs.
Posem oli en una paella gran i quan està calent, hi tirem els trossos de pollastre. Baixem una mica el foc, i els deixem coure (de tant en tant els hi donem voltes), fins que estiguin daurats. Són uns 20 minuts. Reservem els trossos de pollastre i l'oli que ha quedat a la paella.
En una cassola de ferro colat, hi posem l'oli de la paella reservat i fem un sofregit amb els tomàquets ratllats, les cebes tallades a trossets petits i els dents d'all.
Quan el sofregit està en el seu punt, uns 10 minuts, hi incorporem els trossos de pollastre reservats , hi tirem la cerveza i el brou de carn.
Tapem la cassola i deixem coure a foc baix , fins que el pollastre estigui cuit i la cervesa evaporada.
Ho probem de sal i mirem si cal posar-hi una mica d'aigua. Són un 30 minuts.
Ja es pot servir el plat.

1h 5min


Recepta de cuina de Pollastre a la cervesa
El pollastre acabat a la cassola.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Pollastre a la cervesa
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4412 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: