Arròs saltat amb cansalada fumada, i panses de corint

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Mig quilo d'arròs tipus bomba " Montsià "
  • 400 grams de panses de corint
  • Sis tires de cansalada fumada, tallada ben prima
  • Aigua
  • Sal
  • Una ceba mitjana, picolada

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata de porcellana blanca
Un cassó mitjà
Un colador fí
Un bol de vidre gran

Elaboració

Primerament, en un cassó gran amb aigua i sal, coem l'arròs i un cop cuit al " dente ", l'escorrem i el reservem.
Seguidament, posem la ceba a la paella amb un rajolí d'oli, i quan ja és transparent, afegim la cansalada ben picolada, i les panses de corint escaldades prèviament.
Tot seguit, afegim l'arròs, la saltem uns deu minuts, i seguidament, la posem d'una manera abellidora, a la safata de porcellana, i ja la podrem treure a taula.

40min

Notes

Aquesta recepta, tant pot ser una guarnició, com un primer plat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2308 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: