Amanida de bolets i pernil d'ànec

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 50 g de rossinyols o altres bolets de temporada barrejats
  • Pernil d’ànec comprat envasat
  • Tomàquets “cherry”
  • Olives negres
  • Enciam “mezclum”
  • Endivies
  • Oli d’oliva
  • Sal

1 racions

Elaboració

Saltegem els bolets en una paella amb una mica d’oli i sal, fins que treguin tota l’aigua. Uns 15 minuts.
Partim els tomàquets “cherry” pel mig
Netegem l’enciam i les endivies. L’enciam el tallem a trossos petits . Les endivies si són petites les podem deixar senceres.
Barregem en un bol: l’enciam, les endivies, les olives negres, els tomàquets . Ho amanim bé amb oli d’oliva i sal.
Montem un plat amb la barreja i per sobre , hi posem 4 o 5 talls de pernil d’ànec.

20min


Recepta de cuina de Amanida de bolets i pernil d'ànec
En el plat per degustar-la.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3012 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: