Torrades amb ous ferrats

Ingredients

  • 1 full de paper per, folra, la safata
  • 8 llesques de pa torrat integral
  • Mantega per untar el pa

Cobertura:

  • 250 g de col blanca, finament picada
  • 250 g de colinap, tallat en tires fines
  • 1 manat de ceba tendre, tallada en cèrcols fins
  • Mantega
  • Sal i pebre
  • 4 cullerades de crema
  • 100 g de cansalada tallada prima

Ous fregits:

  • 4 ous
  • Mantega
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Posa el pa per les torrades en una safata coberta amb paper d'enfornar. Unta amb mantega.
Cou al vapor les verdures, assaona i barreja amb la crema. Col·loca les verdures en les llesques de pa i cobreix amb la cansalada.
Enforna al mig del forn preescalfat a 220 graus i cou de 15 a 18 minuts.
Fregeix els ous en la mantega calenta, i assaona amb sal i pebre.
Distribueix les torrades en un plat i col·loca 1 o 2 ous ferrats pel damunt,
Decora, amb una mica de cibulet o julivert ben picat.
Serveix immediatament.
Per aquest plat, encaixa molt bé, servir una bona amanida mixta.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1084 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: