Ragut de pollastre al pebre vermell

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 600 g de pits de pollastre
  • 2 pebrots (1 de vermell i 1 de groc)
  • Oli
  • Sal i pebre blanc
  • Pebre vermell
  • 1 cullerada de farina
  • 1 cullerada de brou instantani
  • 50 g de pèsols congelats
  • 400 g de fideus
  • 500 g de xampinyons
  • 1 ceba
  • 1 cullerada de mantega
  • 150 g de crema batuda
  • 1 manat de julivert

4 racions

Elaboració

Talla els pits de pollastre en cubs i assaona al gust
Neteja, renta i talla a trossos els pebrots
Escalfa oli en una paella i fregeix els daus de pollastre, en petites porcions, reserva fins que tinguis tot el pollastre cuit. Agrega la farina pel damunt i cou uns instants a fi que perdi el gust de farina crua.
Desglaça amb ½ litre d’aigua, afegeix el brou granulat instantani i porta a ebullició, cobreix amb una tapa i cou durant 40 minuts, afegeix el pebre vermell, passats 20 minuts i els pèsols passats 30 minuts
Cuina els fideus en aigua bullent amb sal durant uns 10 minuts i reserva.
Neteja els bolets, asseca i talla per la meitat, pica la ceba i fregeix en el greix de fregir els pits de pollastre durant uns 10 minuts, agrega la crema i deixa coure uns instants, i condimenta al gust.
Barreja la salsa de bolets amb els fideus i el guisat de daus de pollastre amb pèsols.
Renta el julivert, asseca, talla ben fi i aboca pel damunt del ragut, serveix seguidament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

778 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: