Picantons estofats, amb pebrots, boletes de patates i olives trencades

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos picantons tallats a quarts
  • Oli d'oliva
  • Una ceba picolada
  • Dues fulles de llorer
  • Sis alls pelats
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Un pot gran de pebrots en tires
  • Tres patates mitjanes
  • Un got de vi ranci
  • Brou de pollastre de pot
  • Llard
  • 300 grams d'olives trencades ( sense all )

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa
Una paella gran
Un estri per fer les boles de patata

Elaboració

Primerament, salpebrem els picantons, i els sofregim a la cassola de terrissa, amb una mica de llard. Quan són una mica rossos, afegim: el llorer, els alls, la ceba picolada i les tires de pebrot. Un cop ha fregit tot plegat uns deu minuts, afegim el vi ranci, i quan ha reduït ho cobrim amb el brou de pollastre.
Mentre es couen els picantons, amb l'estri per fer boletes, anem buidant les patates, i un cop fetes les boletes, les fregim en una paella amb oli d'oliva. Quan ja són rossetes, les reservem. Quan els picantons són gairebé cuits, corregim de sal i tot seguit afegim les boletes de patata, les olives, deixem que s'acabi de coure tot plegat, i ja ho podrem treure a taula, en la mateixa cassola.

1h 10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1013 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Montserrat Bosch Masdeu diu:
Que bons que son els picantos!!
Amic Lleonart tens mes receptes de picantons?
Gracies
Quim Lleonart diu:
Amiga Montserrat, si vas a les meves receptes de carns, veuras receptes de pollastre, que es poden adaptar a fer-les amb picantons. Rep una salutació. Quim Lleonart.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: