Pesto amb les fulles de pastanagues tendres

Ingredients

  • 50 g de pinyons
  • 2 manats de fulles de pastanaga
  • 50 g de parmesà
  • 1,2 dl d'oli d'oliva
  • 3 grans d'all
  • Una mica de suc de llimona (acabat d'esprémer)

4 racions

Elaboració

En una paella calenta, torra breument els pinyons, fins que desenvolupin la seva típica aroma, després deixa refredar i posa en la liquadora, tritura i reserva.
Separa les fulles de les tiges de les pastanagues, renta bé i asseca en un escorredor d'enciam
Ratlla el formatge amb un ratllador micro pla
Posa les fulles de pastanaga a la liquadora i aboca l'oli d'oliva, d'aquesta manera tritura les fulles no gaire fines i conservaran la seva estructura
Col·loca la barreja de fulles de pastanaga amb oli en un bol, juntament amb l’all premsat, els pinyons i al final barreja bé amb el formatge parmesà.
Si el pesto no és prou salat, afegeix una mica de sal o més formatge parmesà
Afegeix una mica de suc de llimona acabat d'esprémer, per arrodonir el sabor.
Aquest pesto, servit amb pa blanc fresc, mozzarella de búfala i tomàquets secs, és una delícia!


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3600 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: