Carxofes en salsa verda, amb mongetes de Santa Pau i pedrers d'ànec confitats

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 grams de carxofes congelades
  • Una llauna, de pedrers confitats en el seu greix
  • 300 grams de mongetes de Santa Pau, cuites
  • Oli d'oliva
  • Farina
  • Vi blanc
  • Vuit alls pelats, laminats
  • Aigua mineral
  • Julivert picolat

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una cassola plana de terrissa ( tipus marinera )
Un cassó gran
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua i un polsim de sal, coem les carxofes, i un cop cuites, les reservem juntament amb el seu brou.
Seguidament, agafem els pedrers d'ànec, i els tallem a trossos regulars, i els reservem.
Tot seguit, en una cassola amb un raig d'oli, fregim els alls laminats. Quan són mig rossos, afegim un polsim de farina, un raig de vi blanc, i un bon raig del brou de coure les carxofes,i ho remenem amb el batedor de varetes. Seguidament, incorporem: les carxofes, les mongetes, i els pedrers, ho corregim de sal, donem unes voltes a la cassola amb l'ajud de les nanses, ho espolsem amb el julivert picolat, i ja ho tindrem llest per servir a taula, en la mateixa cassola.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1082 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: