Llobarro a la sal amb espàrrecs i carxofes

Ingredients

  • 1 Llobarro fresc d’uns 750 g, que a la peixateria ens l’obren en dos filets i ens hi treuen les espines i vísceres
  • Sal gruixuda
  • Romaní fresc
  • Aigua
  • 1 Pot de carxofes confitades
  • 1 Pot d’espàrrecs verds
  • Oli d'oliva

2 racions

Elaboració

En una cassola de ferro, posem una base de sal gruixuda d'uns dos centímetres. Mullem la sal
esquitxant-hi aigua amb les mans.
Hi afegim el romaní fresc per aromatitzar el peix. Posem els dos filets de llobarro amb les escames tocant la sal.
Ho cobrim de sal gruixuda i posem el foc mitjà. Quan la cassola està calenta, deixem coure uns 15 minuts.El temps de cocció, depen del tamany del llobarro. En aquest cas, el llobarro és de 750 g i trets els dos filets , el pes disminuiex i el temps posat és suficient.
Quan està cuit, la sal queda com una crosta dura que amb una cullera i gavinet, és fácil de treure els filets. Posem cada filet en un plat, amb un bon raig d’oli d’oliva.
Mentre es fa el peix, escalfem els espàrrecs verds i les carxofes confitades , en una paella (no cal posar-hi oli). Deixem coure a foc lent uns 2 minuts.
En el plat on hi ha el filet, hi posem espàrrecs i carxofes com acompanyament.
S'ha de servir tot calent.

30min


Recepta de cuina de Llobarro a la sal amb espàrrecs i carxofes
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2360 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: