Empedrat de popets i llagostins amb vinagreta d'anxoves

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 grams de popets congelats 40/60
  • 600 grams de llagostins de mida mitjana
  • Un pebrot vermell
  • Una ceba picolada
  • Una safata de tomàquets xerris
  • 300 grams de mongetes de Santa Pau cuites
  • Aigua
  • Sal
  • Llorer
  • Una branca d'api

4 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
Una safata de porcellana blanca
Dos cassons grans

Elaboració

Primerament pelem els llagostins, els fiquem en un cassó amb aigua i sal, i els escaldem durant uns cinc minuts. Seguidament, els tallem en dues meitats, i els fiquem en el bol de vidre.
A part, bullim els popets amb aigua, llorer i api, fins que veiem que són cuits.
Quan són freds, els tallem per la meitat i els afegim en el bol.
Tot seguit, tallem el pebrot vermell a brunoise ben menuda, fem el mateix amb la ceba i ho afegimen en el bol.
A continuació, afegim els xerris tallats en dues meitats, les mongetes de Santa Pau, i fem la vinagreta d'anxoves com explico a la meva recepta, i la barregem amb tots els ingredients que tenim en el bol.
Seguidament, ho repartim d'una manera abellidora en la safata de porcellana, i ja ho podem servir a taula.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1264 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: