Amanida de pollastre escabetxat amb salsa rosa

Ingredients

  • Dos pits de pollastre escabetxats
  • Salsa rosa [Veure recepta]
  • Un pot petit de blat de moro en conserva
  • Una safata de tomàquets xerri
  • Tres endívies mitjanes
  • Mitja pinya natural
  • Julivert picolat

4 racions

Utensilis

Una safata de pporcellana blanca
Un bol de vidre gran
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, netegem les endivies, les tallem en rodelles i les fiquem en el bol de vidre.
Tot seguit, tallem els tomàquets en dues meitats, i els afegim en el bol.
Seguidament, pelem la mitja pinya, la tallem a quadradets regulars, i l'afegim en el bol juntament amb els altres ingredients. Tot seguit, escorrem el balt de moro del pot, i ho afegim en el bol. A continuació, esqueixem els pits de pollastre i els afegim amb la resta d'ingredients. Ho remenem tot ben remenat, i ho fiquem ben posat en la safata de porcellana blanca. A part, fem la salsa rosa com explico a la meva recepta, i l'escampem pel damunt dels ingredients de la safata, i ja ho podrem servir a taula, amb una pica de julivert picolat pel damunt.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

858 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: