Amanida d'escarola perruqueta amb colomí escabetxat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos colomins escabetxats ( els trobareu a les meves receptes )
  • Una safata de canonges
  • Una escarola perruqueta
  • Una safata de tomàquets xerris
  • Un pot petit de blat de moro
  • Un grapat de cogombrets en vinagre
  • Sal
  • Una mica de brou de l'escabetx

4 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
Una safata de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, netegem l'escarola i els canonges, i els fiquem en el bol de vidre.
Tot seguit, afegim el blat de moro escorregut, i els tomàquets tallats en dues meitats.
Seguidament, afegim un grapat de cogombrets trossejats, afegim un polsim de sal, i una mica de brou de l'escabetx i ho remenem tot ben remenat. A continuació ho repartim en la safata de porcellana, afegim els colomins esmicolats pel damunt, i ja ho podrem treure-ho a taula.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1160 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: