Amanida de boletes de meló amb llagostins i pernil, amb vinagreta de taronja amb pastanaga i caviar

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Setze llagostins de mida gran
  • Vinagreta de taronja, pastanaga i caviar [Veure recepta]
  • 48 boletes de meló
  • 200 grams de retalls de pernil salat
  • Mantega
  • Sucre
  • Aigua
  • Sal
  • Vinagre
  • Oli de gira-sol
  • Una branca d'api

4 racions

Utensilis

Un estri per fer boletes de meló
Un cassó gran
Una paella gran
Una espàtula de fusta
Una batedora elèctrica
Un estri per fer suc de taronja
Un bol de vidre gran
Quatre plats plans de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, pelem els llagostins tot deixant la cua per pelar. Tot seguit, els fiquem en un cassó amb; aigua, sal i una branca d'api, i els coem durant uns set minuts.
Un cop cuits, els posem en el bol de vidre amb aigua i un grapat de glaçons, i els reservem.
Seguidament, fem les boletes de meló i les fiquem a la paella amb una mica de mantega i un polsim de sucre i un cop estiguin una mica rossetes, les traiem i les reservem.
A continuació, fem la vinagreta com explico a la meva recepta i la reservem.
En el moment de muntar els plats, en el centre fem una piràmide amb dotze boletes de meló i al voltant, fiquem quatre llagostins en forma de creu, tallats a lo llarg fins arribar a la cua, i al voltant dels llagostins,repartim uns quants retalls de pernil.
Ja per acabar el plat, reguem tot el conjunt amb la vinagreta de taronja, pastanaga i caviar, i ja ho podrem servir a taula.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2128 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: