Cors de carxofes al forn amb crema de mostassa i bacó
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 Carxofes
- 80 g de bacó
- 1 Pot de mostassa antiga
- 50 ml de vi blanc
- 3 Cullerades de mostassa antiga
- 150 cc de crema de llet
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre negre mòlt
2 racions
Elaboració
Tallem la part inferior de la carxofa una mica. Tallem les puntes superiors, traiem algunes fulles exteriors, les més dures i la partim per la meitat.
A continuació, fem la crema de mostassa amb bacó. Tallem el bacó a trossos molt petits. En un paella sofregim el bacó . Hi tirem el vi i hi afegim la mostassa. Remenem bé. Deixem reduir 3 minuts, afegim la crema de llet, una mica de sal i pebre negre mòlt . Remenem i deixem cuinar fins que espesseixi.
Incorporem la salsa a les carxofes. Les amanim amb oli d'oliva i les posem en una safata de forn amb un dit d'aigua. Les posem a coure 20-25 minuts a 180 graus (previament hem preescalfat el forn).
35min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2260 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.